Billig Kredittkort

Kredittkort med mange fordeler

Kredittkort

Re:member Gold

Annonselenke

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.


Hvilket kredittkort er det beste?

Det finnes svært mange ulike kredittkort på markedet i dag, med stor variasjon i vilkår og tilbud. Billigforbrukslån.com gjennomfører tester der vi undersøker kredittkortene opp mot de viktigste vilkårene for bruk av kredittkort i dag og kommer så med anbefalinger og kåringer av de vi mener er markedets beste og billigste kredittkort.

Rente

Kredittkortene har svært variabel rente som tilbys ved bruk av kreditt. Vi måler de ulike kortene opp mot hverandre for å finne de kortene med best rente, slik at du kan velge det kredittkortet som er billigst for deg.

Kredittgrense

Ulike banker tilbyr ulik kreditt på sine kredittkort. Ved å få en oversikt over kredittgrensen som tilbys på hvert kort kan du enkelt velge billig kredittkort som tilbyr den kreditten du har behov for.

Gebyrer

Mange kredittkort har ulike gebyrer og priser på disse ved bruk av kortet. Noen eksempler på slike gebyr kan være: Årsavgift, Uttaksgebyr og gebyr for bruk i utlandet. Ved å innhente informasjon om slike gebyrer for deg, er vi med på å avdekke hva det faktisk koster å ha og benytte seg av de ulike kredittkortene på markedet.

Vilkår ved betalingsutsettelser

Det er svært variert hvilke vilkår som tilbys når det kommer til betalingsutsettelser på kredittkortregninger. Noen tilbydere gir ingen form for rentefri betalingsutsettelse, mens andre kan gi 30, 60 dager eller lengre betalingsutsettelser uten noen form for renter eller gebyrer. Vi mener derfor det er av stor verdi for deg at du får vite dette før du bestemmer deg for et kredittkort.

Reise og avbestillingsforsikring

Bestiller man reiser med kredittkort har man ofte ulike vilkår enn om man betaler direkte med bankkort. Fler og fler kredittkort tilbyr nå forsikring dersom noe uforutsett skulle skjedd før eller underveis på en reise betalt med kredittkortet. Men, kvaliteten på denne forsikringen er ofte svært forskjellig mellom de ulike kortene. Ved å samle denne informasjonen og sammenlikne de ulike kortene er derfor veldig verdifullt for deg som kunde, da forskjellen mellom en god og dårlig forsikring kan være stor.